Semih Durmuş'tan Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Doktora Ziyaret
28 Mayıs 2021, Cuma

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve beraberindeki heyet, dün Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Dr. Ertan İskender'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de dün yaşanan olayda Dr. Ertan İskender, bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganın bıçaklı saldırısı sonrası parmakları kesilen Dr. İskender ameliyata alındı. 
Hastanede tedavisi devam eden Dr. İskender'i Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu ziyaret etti.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Rahmi Kılıç’ı da ziyaret eden Sağlık-Sen heyeti, yaşanan menfur hadiseyle ilgili bilgi aldı. Durmuş ve Barutcu'ya Ankara 2 No'lu Şube Başkanı Erdal Bolatçı da eşlik etti.


Ziyaretin ardından Genel Başkan Semih Durmuş, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımda bulundu:
"Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastası tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Dr. Ertan İskender’i ziyaret ettik. Genel sağlık durumu çok şükür iyi. Sağlık ve şiddet yan yana anılmaması gereken iki kelime. Ancak her gün bir saldırı haberi ile sarsılıyoruz. Artık yeter!"

PAYLAŞ :