Terör Mağduru İnsanlarımızı Unutmadık
14 Haziran 2016, Salı

Sağlık-Sen olarak bölge insanına yaptığımız yardımlar Memur-Sen ve IHH’nın koordinatörlüğünde Cizre kent merkezinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Birinci yardım TIR'ını Cizre’de karşılayan Genel Başkan Yardımcımız Abdülaziz Arslan, terör örgütü ve destekçileri tarafından bir süredir bölgede yürütülen hendek siyasetinin bölgeyi ve bölgede yaşayan vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, bu mağduriyetleri gidermek için Sağlık-Sen olarak ellerini taşın altına koyduklarını söyledi.

“İFTAR PROGRAMLARI İPTAL EDİLDİ”

Sağlık-Sen Genel Merkezi olarak yeterli yardımı yapabilmek için Genel Merkez olarak 2016 yılı Ramazan ayında Şube Başkanlıklarının iftar programlarının iptal edildiğini kaydeden Aslan, bölgedeki yaraların bir an önce sarılması için devletin yanında sivil toplum kuruluşlarının da gereken hassasiyeti göstermeleri gerektiğini ifade etti.

Cizre’de gerçekleştirilen yardımların yanı sıra Sağlık-Sen, Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri’ni de unutmadı. Bayırbucak’a ulaştırılmak üzere Memur-Sen ve IHH işbirliğinde erzak yüklü bir tır bölgeye gönderildi.




PAYLAŞ :