Suriye Eğitimciler Sendikası Heyeti Memur-Sen'de
22 Haziran 2016, Çarşamba

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Suriye Eğitimciler Sendikası Heyeti'ni kabul etti. Ziyarette ikili işbirliğini geliştirmek amacıyla istişareler yapıldı.

Memur-Sen Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Memur-Sen’in ikili işbirliği anlaşması yaptığı Suriye Eğitimciler Sendikası yöneticileri, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir süre sohbet etti. Uluslararası düzlemde sivil toplum kuruluşlarının irtibatını artırmak ve koordineli bir çalışma sistemi geliştirmek için istişareler de gerçekleştirildi.

Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkürlerini iletti. Yalçın, işbirliği anlaşmalarının önemine vurgu yaparak, yapılan anlaşmaların hem sendikalar hem de ülkeler arasında köprü görevi üstlendiğini söyledi.

Heyette Suriye Geçici Hükümeti Eğitim ve Öğretim Eski Bakanı Prof. Dr. Muhyddin Benâne, Suriye Eğitimciler Sendikası Genel Sekreteri Hasan Tayfur, Suriye Eğitimciler Sendikası Mersin Temsilcisi Mustafa Falaha, Adıyaman Uluslararası İlmi Kongresi Jüri Üyesi Amir en-Nemr bulundu.

Ziyarette Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul da hazır bulundu.

 

 

PAYLAŞ :