Darbe Girişiminde Yaralanan Vatandaşlarımızı Ziyaret Ettik
19 Temmuz 2016, Salı

Milli İrade Platformunun “Darbelere Hayır, İrademize Dokundurmayız” basın açıklaması için İstanbul’da bulunan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Enerji-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan ve Memur-Sen İl Temsilcisi Durali Baki, 15 Temmuz Kanlı Darbe Girişimini engellemek için sokağa çıkan ve yaralanan vatandaşları Haseki Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Yaralı vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yalçın, doktorlardan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Terör Örgütü FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişiminin milletin dik duruşu ile alt edildiğini belirten Yalçın, “Vatandaşlarımız, canı pahasına bu girişime karşı kendisini namlunun önüne attı. Bu inanç hain darbe girişimini yerle bir etti. Millet iradesine sahip çıkarak hain planı bozdu” şeklinde konuştu.

Kirli oyunu fark eden ve kendisini meydanlara atan herkese teşekkür eden Yalçın, “Mısır’daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye’ye uyarlamak isteyenlere; ‘Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz’ duruşuyla hak ettikleri cevabı verdik. İyi ki varsınız, bu darbeyi sizler, yani milletimiz önledi. Hepiniz destan yazdınız. Hepinizden Allah razı olsun. Çocuklarımıza anlatabileceğimiz büyük bir kahramanlık olayının altına imza attınız. Sizin için yapmamız gereken ne varsa elimizden geleni yapacağız. Türkiye'yi Suriye/Mısır olmaktan, sizler kurtardınız. Hepinize Memur-Sen ailesi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :