Genel Başkanımız Memiş’ten Demokrasi Şehitlerimizin Ailelerine Ziyaret
29 Temmuz 2016, Cuma

Genel Başkanımız Metin Memiş, hain FETÖ teröristleri tarafından Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’ne düzenlenen saldırı sonrası şehit olan Alparslan Yazıcı ve Murat Alkan’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. 

Milletimizin FETÖ mensuplarınca yapılmak istenen darbeye karşı destansı bir karşı koymayla vatanını savunduğunu söyleyen Genel Başkanımız Memiş, “Bu toprakların esas sahipleri okyanus ötelerinden gelen emirlere karşı dimdik durarak ülkesine sahip çıktı. Vatandaşlarımız darbeye karşı çıkarak, ülkemizin Suriye gibi, Irak gibi istikrarsız bir hale getirilmesini önlemiştir. Canını, malını hiçe sayarak varlığını bu yolda feda eden milletimize, şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz, Türkiye olarak onlara çok şey borçluyuz.” dedi.

Ülkemiz üzerinde oynanan türlü oyunların, her gün başımıza gelen badirelerin karşısında şehit olarak, gazi olarak rüştünü bir kez daha ispatlayan milletimize minnet borcumuz olduğunu söyleyen Memiş, “Milli İrade, bu hain girişime karşı sokaklara dökülmüş, canı pahasına ülkesini korumuştur. Milletin tankı, tüfeği millete yönelmiş buna rağmen can siperane tankın önünde durmuş, ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan terör örgütlerine karşı yeni kahramanlıklar yazmıştır. Şimdi bize düşen ise bu uğurda gazi olan, şehit olan milletin evlatlarına sahip çıkmaktır.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere Genel Başkanımız Metin Memiş’le birlikte Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar, Ankara 1. No’lu Şube Başkanımız Şenol Şahin ve şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :