Hiçbir Terör Örgütü Birlik ve Beraberliğimizi Bozamayacak
18 Ağustos 2016, Perşembe

Üst akıl tarafından organize edilen, FETÖ ve diğer işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası, bir diğer terör örgütü sahneye çıktı. Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki saldırının acısını yaşarken dün gece Van merkez İpekyolu İlçesi’nde polis evi ve polis merkezine yapılan bombalı saldırının ardından bu sabah da, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı gerçekleştirildi.

Van'daki saldırıda, 2 sivil vatandaşla bir polisimiz şehit olurken, 20'si polis 73 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden emniyet mensubumuz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. 

Darbeye bir ve beraber olarak direnen, namlusu millete dönmüş tanka selam durmayıp, kışlasına geri gönderen milletimiz, bu saldırıların üstesinden de gelecek güce sahiptir. Her türlü terör örgütü, onların işbirlikçileri, iç ve dış uzantıları birlik ve beraberliğimize yenilecek, kazdıkları kuyuya düşecek, döktükleri kanda boğulacaktır. 

Vatandaşlarımız birlik ve beraberliğini korumalı, kendisini bölmek isteyenlere bu fırsatı vermemelidir. Milletimizin elde ettiği bütün başarılar ve kazandığı savaşlar birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz sayesinde olmuştur. Terör örgütlerinin birinin sahneden inip, ötekinin çıktığı bu dönemde de en çok ihtiyaç duyduğumuz, birlik ve beraberliğimizdir. 

Saldırılarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, her acısını paylaşarak azaltan milletimize de başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ :