Memur-Sen'den Çalışma Bakanı Müezzinoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti
07 Eylül 2016, Çarşamba

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkanımız ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu ve bağlı sendikaların genel başkanları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine gelen Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, hayırlı olsun dileklerini iletti. Toplantıda çeşitli konularda istişareler de gerçekleştirildi.

OLAĞAN SÜRECE DÖNÜLMESİNİ BEKLİYORUZ

Türkiye’nin olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirten Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "15 Temmuz kanlı darbe girişimi devletimizin, milletimizin ve sivil toplum örgütlerinin dik duruşu ile önlemiştir. Türkiye önemli bir badireyi atlatmıştır. Bu süreçte diğer tüm kamu kuruluşlarında olduğu gibi Çalışma Bakanlığı’nda büyük bir gayret içerinde olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin bu olağanüstü süreci geride bırakarak, olağan gündemine dönmesini temenni ediyoruz. Çalışma Bakanlığı’ndaki olağanüstü sürecin de acilen son bulmasını, kamu görevlilerinin sorun ve taleplerinin çözüme kavuşması için gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz” dedi.

TALEPLER BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NA İLETİLDİ

Yalçın, “3. Dönem Toplu Sözleşmerine bağlı olarak üzerinde çalışma yapılacak konular”, “Kamu Personeli Danışma Kurulu gündemine getirilen üzerinde değerlendirme yapılan konular” ve “gelişen yeni durumlara göre hayata geçirilmesi istenilen diğer konular”ın bulunduğu talepler dosyasını Bakan Müezzinoğlu’na iletti.   

Bakan Müezzinoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Memur-Sen heyetine teşekkür etti, kamu görevlilerinin talep ve beklentilerini karşılamak için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Ziyarette Genel Başkanımız ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen, Hacı Bayram Tonbul, Levent Uslu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur-Sen Emekliler Komisyonu Başkanı Emin Şenver, Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Habibe Öçal, Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Elvan Uğurlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem hazır bulundu.


 

PAYLAŞ :