Çırpındıkça Batıyorlar!
04 Kasım 2016, Cuma

Kimin maşası olduğu belli olmayan eli kanlı terör örgütü, Diyarbakır’da, kendisi gibi alçakça bir bombalı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda, şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Saldırıyı, arkasındaki  güçleri ve gerçekleştirenleri  lanetliyoruz. 


PKK’nın temsilcisi olarak hareket edenlerin, sırtını PKK ve diğer terör örgütlerine yansıyanların, adalete bunun hesabını vermek üzere gözaltına alınmalarının ardından bu saldırının gerçekleşmesi, saldırının amacını ve gerçekleştirenleri göstermesi açısından manidardır. 


Ne yaparlarsa yapsınlar, milletimiz ve devletimiz bütün terör örgütleriyle mücadelede kararlıdır. Terör örgütlerinin sözcüsü, temsilcisi, destekçisi olanlar da onlarla beraber hukuk önünde hesap verecektir.  Bölge halkının temsilcisi olduğunu söylemek, onlar adına hareket ettiğini ve sözcüsü olduğunu söylemek; sırtını terör örgütlerine yaslamak, onların ağzıyla konuşmak, onların sözcülüğünü yapmak değildir. Bölge halkımız, terör örgütünden yıllarca zulüm, eziyet, katliam, kan ve gözyaşı görmüştür. Kimsenin, terör örgütü ve onların siyasi uzantılarının, temsilcilerinin bölge halkını temsil ettiğini söylemeye hakkı yoktur.  Son çırpınışlarını yaptığına inandığımız taşeron örgüt, kaybetmeye mahkumdur. 


Bu vesileyle, Diyarbakır’daki hain saldırıyı bir kez daha kınıyor ve lanetliyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :