TAŞKÖPRÜ İLÇEMİZİ ZİYARETİMİZ
05 Aralık 2018, Çarşamba

Sendikacı olarak önceliklerimiz ve DEĞERLERİMİZ!
Coşkulu ve özverili ekip çalışmasına önem vermek, üye odaklı çalışmak, eğitime önem vermek, sürekli iyileştirme adına çalışmalar yapmak, yenilikçi olmak ve olumlu yönde değişimi esas almak, topluma katkıda bulunmak ve adaletli olarak tüm faaliyetlerimizi yürütmek ve her şeyden önemlisi İNSANA DEĞER VERMEK ve İnsanı yüceltmek adına çalışmalar yapmak, rekabet ve edep, hep beraber başarmak! Diyebiliriz.
Her zaman olduğu gibi insan faktörünü ön planda tutacak Şeyh Edebali' nin Osman Gazi'ye nasihatinde olduğu gibi;
Ey oğul!
Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz,
Şunu da unutma; İnsanı yaşat ki devlet yaşasın,
Ey oğul!
Yükün ağır, işin çetin,
Allahü Teâlâ yardımcın olsun!
Böyle bir sorumluluk ile ÖNCE İNSAN DİYECEĞİZ ve nasihatin devamında da;
Ey oğul!
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın, Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın!
Biz de bu prensip ve düstur ile her daim geçmişimizi ve nereden geldiğimizi hiçbir zaman unutmayacağız, bunun için de ÖNCE İNSAN, ÖNCE İNSAN diyeceğiz.
Şeyh Edebali’nin de dediği gibi insanı yaşatmalıyız ki devlet de yaşayabilsin. Birey olarak hepimizin, hem insanımıza hem de devletimize karşı sorumluluklarımızın olduğunu da unutmamalıyız.
İnsanı yaşatmak mücadelemizde kendimize bir düstur belirleyeceğiz, kimseyi ayırmayacağız, bütün fraksiyonların üzerinde olacağız. Amacımız bütün kardeşlerimizle bir olmak, birlik olmak, her zaman güçlü olmak olacak. Bunu da unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu gücümüzün kaynağını da her zaman sizlerden, siz değerli kardeşlerimizden alacağız. Bizlerin gücü ve sözü yanımızda olarak bize verdiğiniz destekler ile SİZLERİN sayesinde olacaktır. SİZ VARSANIZ BİZ VARIZ! SİZİNLE BİR FAZLAYIZ!
Taşköprü İlçe Devlet Hastanesi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli kıymetli sağlık çalışanlarına bizleri güler yüzleriyle karşıladıkları için teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar dileriz.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :