Memur-Sen 81 İlde Emniyet Müdürlüklerini Ziyaret Ediyor, Terörü Lanetliyor
13 Aralık 2016, Salı

81 İlde Emniyet Müdürlüklerine taziye ziyaretlerinde bulunacak olan Memur-Sen İl Temsilcileri emniyetimizin yanındayız mesajı verecek.

 

İstanbul Beşiktaş’ta terör örgütleri tarafından çevik kuvvet polislerinin hedef alındığı saldırı yurdun dört tarafında Memur-Sen teşkilatları tarafından protesto edilecek. 81 İlde Emniyet Müdürlüklerine taziye ziyaretlerinde bulunacak olan Memur-Sen İl Temsilcileri, emniyetimizin yanındayız mesajı verecek.

Bu kapsamda ilk ziyaret Memur-Sen İstanbul İl Temsilciliği tarafından yapıldı. İl Temsilcisi Durali Baki İstanbul Emniyetini ziyaret ettikten sonra Memur-Sen Teşkilatıyla ve STK'ların katılımıyla emniyet önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.


istterorpolis

Oyunları Bozacağız
Baki, açıklamasında “Terör örgütünün menşei, teröristin kimliği, eylemlerinin niteliği ve hedefi ne olursa olsun terör, ortak düşmanımızdır. Terör örgütleriyle arasına mesafe koymayı beceremeyenler hem bize hem de milletimize uzaktır. Birlik ve kardeşliğimize saldırı yapanlar, insanlık yoksulu ve vicdan yoksunudur. Doğrudan doğruya ülkemizi, birliğimizi, kardeşliğimizi hedef alanlara inat birlikte hareket edeceğiz, terörü birlikte bitireceğiz, birlikte yeneceğiz. Allah’ın izni, milletimizin inayetiyle kirli oyunları bozacağız” diye konuştu.istpolisteror1

PAYLAŞ :